FIRST STEPS Lahev s brčkem 310ml New
  • FIRST STEPS Lahev s brčkem 310ml New

FIRST STEPS Lahev s brčkem 310ml New

RSWFS677

FIRST STEPS - Dětská lahev s vyskakovacím brčkem. Pro děti od 6 měsíců věku.

70,18 Kč

58,00 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Před prvním použitím každou část výrobku omyjte teplou vodou a šetrným čisticím prostředkem. Důkladně opláchněte čistou vodu. Vždy okamžitě omyjte po každém použití. Možno mýt v myčce (pouze horní přihrádka, zásuvka). Nečistěte pomocí rozpouštědel nebo silných chemikálií, které mohou způsobit poškození a zabraňte kontaktu s nimi. Zabraňte kontaktu s drsnými podložkami či čisticími prostředky (tekutý písek apod.) Není vhodné používat v mikrovlnných troubách. Ubezpečte se, že víčko je bezpečně připevněno k hrnku. Varování z důvodu bezpečnosti a zdraví Vašeho dítěte: Nenechávejte dítě s lahví běhat. Při pádu se může rozbít. Při použití tohoto výrobku a dalších výrobků určených pro děti nikdy nenechávejte dítě bez dozoru. Zkontrolujte výrobek před a po použití a vyhoďte je v případě poškození. Nenechávejte děti běhat s tímto hrnkem. Použití vždy jen pod dohledem dospělého. Mohlo by dojít k nehodě při ponechání dítěte samotného kvůli pádu anebo rozdělení výrobku na menší části. Části výrobku ponechávejte z dosahu dítěte. Kazivost zubů se může objevit i v případě neslazených tekutin. Může k tomu dojít kvůli používání láhve delší dobu přes den i noc, když je zmírněna produkce slin. Vždy kontrolujte teplotu jídla před krmením. Není určeno k podávání horkých nápojů. Není vhodné k podávání sycených nápojů nebo džusů obsahujících dužinu.
Varování: Zkontrolujte hubičku a další části okamžitě před a po použití a přestaňte je používat v případěpoškození či propíchnutí. Všechny součásti výrobku držte mimo používání z dosahu dítěte. Čtěte tyto pokyny pozorně a ponechejte si obal pro případnou potřebu. Testováno, v souladu s EN14350.

Detaily produktu
RSWFS677
5015302106775
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít