ROTHO Lahev dětská - vytahovací uzávěr 360ml 12M+
  • ROTHO Lahev dětská - vytahovací uzávěr 360ml 12M+

ROTHO Lahev dětská - vytahovací uzávěr 360ml 12M+

RTH37250

Dětská nekapající lahev se šroubovacím víčkem opatřeným vytahovací hubicí. Specielně navrženo tak, aby se zabránilo rozlití. Od 12 měsíců věku dítěte. Neobsahuje Bisphenol A a Melamin. Snadné uchopení do dětských rukou.

53,85 Kč

44,50 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Použití a péče.
Před prvním použitím každou část výrobku omyjte teplou vodou a šetrným čisticím prostředkem. Důkladně opláchněte čistou vodu. Vždy okamžitě umyjte po každém použití. Možno mýt v myčce (pouze horní přihrádka, zásuvka). Ventilek by měl být vyčištěn tekoucí vodou, aby se odstranily zbytky uvnitř ventilku. Nečistěte nebo nenechávejte přijít do kontaktu s rozpouštědly nebo silnými chemikáliemi, které mohou způsobit poškození. Vyvarujte se použití abrazivních drátěnek nebo čističů. Nevhodné pro mikrovlné trouby. Zajistěte, aby bylo víčko pevně připevněno.
Varování z důvodu bezpečnosti a zdraví Vašeho dítěte:
Nedovolte, aby vaše dítě pobíhalo s tímto výrobkem. Může se rozbít, pokud upadne. Vždy používejte pod dohledem dospělého. Před každým použitím zkontrolujte výrobek. Výrobek vyhoďte při první známce poškození. K úrazům dochází v okamžiku, kdy byly děti ponechány samotné s pitím kvůli jejich pádu nebo pokud byl výrobek rozebrán. U malých dětí může dojít k zubnímu kazu, i když se nepoužívají sladké tekutiny. K tomu může dojít, pokud dítě může používat pohár delší dobu během dne a zejména v noci, kdy se sníží produkce slin. Vždy zkontrolujte teplotu jídla před jeho podáváním. Nevhodné pro použití horkých kapalin. Nedoporučeje se pro použití s perlivými (šumivými) nápoji nebo džusy s dužinou. Zkontrolujte hubici a ostatní součásti bezprostředně před a po použití a vyhazujte je při opotřebení, poškození nebo propíchnutí. Uschovejte všechny nepoužívané komponenty mimo dosah dětí. Pečlivě si pečlivě přečtěte pokyny a uschovejte obal pro budoucí použití. Bezpečnostní zkouška - vyhovuje normě EN 14350. Uschovejte tyto informace pro budoucí použití.

Detaily produktu
RTH37250
4250226037250
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít