Lady VENEZIA Vůně do auta typ FRAGOLA•JAHODA
  • Lady VENEZIA Vůně do auta typ FRAGOLA•JAHODA

Lady VENEZIA Vůně do auta typ FRAGOLA•JAHODA

MLNLV62459_1

Aromatická visačka - vůně JAHODA. Osvěžovač vzduchu do malých prostor. Dlouhá výdrž • Intenzivní vůně. Otevřete odstřižením. Povytáhněte visačku a pověste tak, aby se nedotýkala okolního povrchu. Aromatickou visačku vytahujte ze sáčku postupně.

27,83 Kč

23,00 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Lehká jako mlha, opojná jako cesta svůdnými vůněmi. Osvěžovače vzduchu do auta Lady Venezia zahalí vaše auto do oblaku svěžesti a účinně neutralizují nepříjemné pachy. Jejich složení umožňuje rozptýlení parfému do celého prostředí pro trvalý a dlouhotrvající účinek.
Vyberte si z vůní: Jahoda, Vanilka, Cedr, Borovice, Oceán, Levandule.

Obsahuje: Alpha isomethyl ionone: Může způsobit alergickou reakci

Standardní věty o nebezpečnosti: Může vyvolat alergickou kožní reakci. Toxický pro vodní organismy s dlouhodobými účinky. Pokyny pro bezpečné zacházení: Vyvarujte se vdechování prachu / dýmu / plynu / mlhy / výparů / sprejů. Nerozptylujte se v prostředí. Používejte ochranné rukavice / ochranný oděv / ochranu očí / ochranu obličeje / ochranu sluchu / ... Při podráždění kůže nebo vyrážce: vyhledejte lékařskou pomoc. Odstraňte veškerý kontaminovaný oděv a před dalším nošením jej vyperte. Sbírejte uniklý materiál.

Detaily produktu
MLNLV62459_1
8054377624507
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít