ASTONISH Odstraňovač vodního kamene 750ml
  • ASTONISH Odstraňovač vodního kamene 750ml

ASTONISH Odstraňovač vodního kamene 750ml

ATNDLR750

ASTONISH Descaler Limescale Remover - Odstraňovač vodního kamene. Vynikající koncentrovaný přípravek pro všechny elektrické spotřebiče. Pro použití na varné konvice, kávovary a parní žehličky. Vhodné i pro čištění sprchových hlavic.

45,98 Kč

38,00 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Konvice: Naplňte konvici do poloviny vodou a přiveďte k varu. Vypněte a vytáhněte ze zásuvky. Přidejte 200 ml odstraňovače vodního kamene a počkejte až přestane šumět. Jestliže vodní kámen zůstává, konvici znovu zahřejte, než se začne vařit - NEVAŘTE. Vyprázdněte konvici. Znovu ji naplňte čistou vodou a přiveďte k varu. Vyprázdněte ji a před použitím řádně vypláchněte. U konvic se silným nánosem vodního kamene může být nutná opakovaná aplikace.

Kávovary: Nalijte 100 ml odstraňovače vodního kamene do nádobky a přidejte 500 ml studené vody. Zapněte přístroj na jednu minutu, vypněte a nechte stát jednu hodinu. Provařte zbytek kapaliny, pak před opětovným použitím provařte dvakrát s čistou vodou.

Napařovací žehličky: NEODSTRAŇUJTE VODNÍ KÁMEN S ŽEHLIČKOU ZAPNUTOU V ZÁSUVCE. Před použitím si přečtěte pokyny výrobce. Nepoužívejte u teflonových žehliček. Nalijte 50 ml odstraňovače vodního kamene do komory na vodu, a pak doplňte teplou vodou. S ovládáním nastaveným na pozici - pára - jemně zatřeste žehličkou nad mísou, dokud roztok nevyteče otvory pro páru. Nechejte žehličku vytékat do mísy po dobu 30 minut. Krátce vypumpujte roztok žehličkou pomocí tlačítka spreje. Žehličku alespoň dvakrát řádně propláchněte studenou vodou. Vysušte žehličku, přesvědčte se, že v komoře nebo na ohřívací ploše nezůstal žádný roztok.

Sprchové hlavice: Nalijte 50 ml odstraňovače vodního kamene do úzké nádoby. Ponořte sprchovou růžici do odstraňovače vodního kamene, dokud vodní kámen nepustí. Před použitím sprchovou růžici i nádobu řádně opláchněte.

Detaily produktu
ATNDLR750
0048256219012
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít