GLISS KUR Vlas.šampon 250ml LIQUID SILK
  • GLISS KUR Vlas.šampon 250ml LIQUID SILK

GLISS KUR Vlas.šampon 250ml LIQUID SILK

GSKHSP250LQS

GLISS LIQUID SILK Intenzivní regenerační šampon pro lámavé vlasy bez lesku. Jsou vaše vlasy křehké a mdlé? Vaše vlasy jsou na povrchu kostrbaté (nerovné), křehké a mdlé. Potřebují intenzivní vyživující péči k dosažení jemnosti a hebkosti.

47,80 Kč

39,50 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

GLISS LIQUID SILK nabízí toto: NEOBYČEJNĚ JEMNÉ VLASY • PŘÍRODNÍ LESK
Složení GLISS je založeno na inovativním KERATINOVÉM SÉRU jenž pomáhá napravit existující škody a zároveň posílit buněčnou strukturu vlasu k zabránění tvorbě dalších poškození.

LIQUID SILK - Speciálně slouží potřebám křehkých, matných vlasů, řada LIQUID SILK s živočišným hedvábím (Nutri Silk) zjemňuje povrch vlasu, zintenzivní jeho přírodní třpyt, zanechává jej lesklý a plný pružnosti.

Pro optimální výsledky dodržujte prosím tento 2 krokový GLISS HAIR REPAIR systém: 1 šampón čistí • 2 kondicionér rozmotává
Návod k použití: Jemně aplikujte do mokrých vlasů. Důkladně opláchněte. Používejte pravidelně.

(PET) GLISS se zavazuje k udržitelnosti: Láhev je vyrobena z 15% recyklovaného materiálu pro snížen dopadu na životní prostředí.

Detaily produktu
GLISSKUR
GSKHSP250LQS
5012583009399
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít