• Nové

COMPAGNIA D INDIE•11 Parfémový sprchový gel 250ml

CDIDDP24010

Vůně 11 • Orchidej a cedrové dřevo - Parfémovaná sprchový gel Compagnia delle Indie promění sprchu v přesvědčivou smyslnou cestu.

72,48 Kč

59,90 Kč bez DPH

Počet

Popis

Objevte tajemství regenerované a provoněné pokožky s pěnovou sprchou s vůní orchidejí a cedrovým dřevem od Compagnia delle Indie. Nové vůně vás zahalí do světa svěžesti a pohody. Díky jemnému složení si citlivá pleť konečně může užívat každodenního čištění bez starostí. Vyberte si čerstvost, vyberte Company of the Indie.

Díky přítomnosti výtažků ze slézu, Aloe Vera a Rusca čistí pokožku, aniž by ji dehydratoval, zanechává ji jemnou a sametovou na dotek.

Pro zesílený účinek používejte v kombinaci s hydratačním fluidním krémem nebo výživným tělovým máslem stejné vůně.

K zevnímu použití: Uchovávejte mimo dosah dětí, vyhněte se kontaktu s očima a sliznicemi. Pokud se gel dostane do očí, vypláchněte je teplou vodou. Uchovávejte mimo dosah zdrojů tepla.

Testováno ve Švýcarských laboratořích • Dermatologicky a klinicky testováno

Pěna do sprchy a pěna s vůní do koupele, u mnoha vůní, které jsou exkluzivní, vhodné pro každého.

Sprchová pěna vonící orchidej a cedrové dřevo India Company: Regenerační rytmus Svěžest nových vůní

Naše vonná pěnová sprcha Compagnia delle Indie je jedinečným smyslovým zážitkem, nyní k dispozici v exkluzivních nových vůních. Tento produkt si vás získá díky svým regeneračním a povzbuzujícím účinkům, odvozeným z výtažků z Aloe a Břečťanu.

Citlivá kůže? Žádný problém se sprchou vonící pěnou z orchidejí a cedrovým dřevem od společnosti India Company

Extrakt z Ruscus aculeatos, který se vždy používal k ošetření citlivé pokožky, činí tuto sprchovou pěnu vhodnou i pro časté používání. Jeho složení dokonale čistí epidermis, aniž by způsobovalo dehydrataci.

Energie pro váš den nebo po sportu

Vyzkoušejte ho ráno pro dobití energie nebo po sportovní aktivitě. Praktické balení umožňuje snadné a pohodlné použití. Vyberte si vonnou pěnovou sprchu Compagnia delle Indie pro účinné čištění a trvalou svěžest.

Detaily produktu
CDIDDP24010
8051706240100
Nové

Parametry

Balení počet KS
6
Objem v ML
250
Obal
Lahev LDPE (4) + Uzávěr PP (5)
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Kód: MAPSG42043

Značka: MA PROVENCE

MA PROVENCE Sprchový gel 250ml VINNÁ RÉVA

MA PROVENCE® Přírodní sprchový gel s esencí květů vinné révy. Hladká a měkká textura spojená s delikátní vůní květu vinné révy a hroznů v kombinaci s bohatou klasickou mýdlovou vůní. Vinná réva je uznávána pro svoje hydratační vlastnosti.

Cena 92,81 Kč

76,70 Kč bez DPH

Zobrazit
Skladem

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít