• Nové

COMPAGNIA D INDIE•21 Parfémový sprchový gel 250ml

CDIDDP24012

Vůně 21 • Pomeranč a kůže - Parfémovaná sprchový gel Compagnia delle Indie promění sprchu v přesvědčivou smyslnou cestu.

72,48 Kč

59,90 Kč bez DPH

Počet

Popis

Pojeďte s námi ve světle intenzivního západu slunce, poplujeme zlatým mořem vstříc kouzelným a exotickým ostrovům, kde kvetoucí pomerančovníky a tiché břehy nás zahalí opojnou vůní a věčným kouzlem dobrodružství. Toto je popis vůně 21 od Compagnia delle Indie, opravdové čichové cesty, kde se vrchní tóny, bergamotový pomeranč a černý pepř, snoubí s mořskými tóny, aby poté dorazily do opojného srdce labdanum a tuberózy a uzavřely se do podnikavého dna kůže, borovice a jantaru.

Díky přítomnosti výtažků ze slézu, Aloe Vera a Rusca čistí pokožku, aniž by ji dehydratoval, zanechává ji jemnou a sametovou na dotek.

Pro zesílený účinek používejte v kombinaci s hydratačním fluidním krémem nebo výživným tělovým máslem stejné vůně.

K zevnímu použití: Uchovávejte mimo dosah dětí, vyhněte se kontaktu s očima a sliznicemi. Pokud se gel dostane do očí, vypláchněte je teplou vodou. Uchovávejte mimo dosah zdrojů tepla.

Testováno ve Švýcarských laboratořích • Dermatologicky a klinicky testováno

Očista těla

Compagnia delle Indie sleduje nové cesty ve voňavém světě pohody. Vytvořili jsme produkty pro čištění těla, které nejsou agresivní pro vaši pokožku a dokonce ani pro planetu. Jsou bez krutosti, veganské a čisté. Compagnia delle Indieit je značka 100% vyrobená v Itálii. Hledáte nové produkty, díky nimž bude sprchový kout nebo koupelna skutečným zážitkem relaxace nebo povzbuzující pohody? V řadě Body Detergenza Compagnia delle Indie najdete produkty, které jsou pro vás ty pravé!

Pěna do sprchy a pěna s vůní do koupele, u mnoha vůní, které jsou exkluzivní, vhodné pro každého.

Citlivá kůže? Žádný problém s pěnovou sprchou Compagnia delle indie

Extrakt z Ruscus aculeatos, který se vždy používal k ošetření citlivé pokožky, činí tuto sprchovou pěnu vhodnou i pro časté používání. Jeho složení dokonale čistí epidermis, aniž by způsobovalo dehydrataci.

Energie pro váš den nebo po sportu

Vyzkoušejte ho ráno pro dobití energie nebo po sportovní aktivitě. Praktické balení umožňuje snadné a pohodlné použití. Vyberte si pěnovou sprchu Compagnia delle Indie s vůní pivoňky a jantaru pro účinné čištění a trvalou svěžest.

Připojte se k Compagnia delle Indie pro regenerovanou pleť

Objevte tajemství regenerované a provoněné pokožky s pěnou do sprchy s vůní pomeranče a kůže od Compagnia delle Indie. Nové vůně vás zahalí do světa svěžesti a pohody. Díky jemnému složení si citlivá pleť konečně může užívat každodenního čištění bez starostí. Vyberte si čerstvost, vyberte Compagnia delle Indie.

Ingredients: Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, Malva Sylvestris Leaf Extract, Phenoxyethanol Parfum Allantoin, Panthenol, Propylene Glycol, Ruscus aculeatus root extract, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polyquaternium-7, Hedera Helix Leaf Extract, Ethylhexylglycerin.

Detaily produktu
CDIDDP24012
8051706240124
Nové

Parametry

Balení počet KS
6
Objem v ML
250
Obal
Lahev LDPE (4) + Uzávěr PP (5)
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Kód: ESCSB40733

Značka: Setablu

SETABLU Bublinková lázeň • baňka 100ml ŽLUTÁ

Sprchový gel 100ml v kulaté lahvičce se zlatým uzávěrem, stužkou a očkem na zavěšení, třeba na vánoční stromeček. Velikost: 6 x 6 x 8 cm. CZ: Sprchový gel setablu je měkký, jemný a hydratační. Zanechává provoněnou a hedvábnou pokožku. Jeho vánoční formát je roztomilým dárkem, který je ideální pro překvapení zvláštní osoby.

Cena 43,56 Kč

36,00 Kč bez DPH

Zobrazit
Skladem

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít