ELYSIUM SPA Koupelová sůl PIŇA COLADA 500g
  • ELYSIUM SPA Koupelová sůl PIŇA COLADA 500g

ELYSIUM SPA Koupelová sůl PIŇA COLADA 500g

FMCGELY1072

Elysium Spa Cocktail Bath Salts jsou aromatické koupelové soli, které pomohou zrelaxovat vaši mysl a tělo. Nechejte vůni koktejlu Piňa Colada přenést vaše smysly na exotická místa. Obsahuje Magnesium. Vhodné pro vegany.

47,19 Kč

39,00 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Elysium Spa koupelové soli obsahují čisté minerály, které obstály zkouškou času. Mnohé generace lidí spoléhaly na jejich přírodní hodnoty, jelikož se absorbují skrz povrch pokožky a tím šetrně pomáhají podporovat odstranění toxinů.

Návod k použití:
Nasypte větší množství (asi dvě plné hrsti) do teplé, tekoucí vody pro skvěle zklidňující & relaxační koupel. Koupejte se nejméně 20 minut, aby jste dali soli šanci k vstřebání se a zjemnění pokožky.

Varování:
Udržujte z dosahu dětí. Neužívejte vnitřně. Nepoužívejte na poraněnou pokožku. Uchovávejte na chladném, suchém místě, jelikož časem sůl přitahuje vlhkost. Vyhněte se kontaktu s očima. Pokud trpíte epilepsií, zvýtšeným krevním tlakem nebo jinými specifickými obtížemi, konzultujte s vašim lékařem před použitím výrobku. V době těhotenství nebo kojení konzultujte taktéž se svým lékařem před použitím. Pokud se objeví podráždění, přestaňte výrobek používat.

Detaily produktu
FMCG
FMCGELY1072
5020535016791
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít