FRAGRANT Mýdlo masážní s houbou INNOCENT

FGFMSS117

NOVINKA! Luxusní ručně vyráběné glycerinové mýdlové houby s parfémovými kompozicemi v dárkovém balení. Nechte se hýčkat ve vaně nebo ve sprše s touto masážní houbou naplněnou mýdlem s luxusní vůní parfému Gucci Guilty Pour Homme v barvě černošedé.

168,19 Kč

139,00 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Tyto nové mýdlové houby jsou fantastickou cestou k vytvoření ideální pěny při sprchování. Každá masážní mýdlová houba začíná svůj život jako kulatá masážní houba z jedné strany hrubá a druhé strany měkká, napustěná kvalitní mýdlovou bází pevně zalisovanou uvnitř houby. To vše dohromady tvoří úžasnou masážní mýdlovou houbu. Tyto houby při své váze 200 g a kulatým tvarem padnou přímo do ruky. Račte použít měkkou stranu houby k vytvoření luxusní pěny nebo hrubší stranu k vyhlazení vaší pokožky příjemnou masáží. Každá tato houba je navržena k 8 týdnům života doprovázeným nezamněnitelnou vůní kvalitních olejů jenž po celou životnost houby zaplňují vaši koupelnu a vaši kůži jedinečnou vůní. Velký výběr barev a aromatických vůní dělá z tohoto výrobku skvělý doplněk či dárek do jakékoliv koupelny.

Detaily produktu
FGFMSS117
5060324821175
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít