JOANNA BOTANICALS BLACK ROSE Sprchový peeling gel
  • JOANNA BOTANICALS BLACK ROSE Sprchový peeling gel

JOANNA BOTANICALS BLACK ROSE Sprchový peeling gel

JNN6041

Joanna Botanicals - BLACK ROSE Body Scrub. Regenerující tělový peeling s výtažkem černé růže. Sprchový gel pro pravidelnou péči o pokožku a pocit profesionální péče ve vlastní sprše. Vaše kůže bude po peelingu hladká, jemná a provoněná osvěžující vůní.

60,38 Kč

49,90 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Tělový peeling je speciálně navržen pro péči o suchou pokožku. Jeho přírodní zrníčka jemně odstraňují mrtvé buňky pokožky a tím ji zanechávají čistou, jemnou a svěží. Jeho jemná, lehká pěna s přírodní esencí černé růže zanechává vaši pokožku s pocitem hedvábné jemnosti a s delikátní svěží vůní.

Šetrně pečuje a zvláčňuje i suchou a šupinatou pokožku, kůži prokrví a přispěje k její přirozené regeneraci. Promasíruje problematická místa, např. strie a připraví vaše tělo na další kosmetické přípravky, např. tělové mléko nebo tělový olej. Příjemně vaši koupel provoní, takže působí i jako aromaterapie.

Návod k použití:
Peelingový sprchový gel používejte 2 - 3 krát týdně. Aplikujte malé množství na vlhkou pokožku pomocí krouživých pohybů. Poté smyjte pěnu čistou vodou. Upozornění: vyhněte se kontaktu s očima. V případě kontaktu je ihned vypláchněte čistou teplou vodou. Nepolykejte. Pouze pro vnější užití. Výrobek neznečišťuje pokožku.

Detaily produktu
JNN6041
5901018017972
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít