JOANNA PROFI *HS Krém vyhlazující NATURAL 200g
  • JOANNA PROFI *HS Krém vyhlazující NATURAL 200g

JOANNA PROFI *HS Krém vyhlazující NATURAL 200g

JNNP9854

JOANNA PROFESSIONAL SMOOTHING CREAM Vyhlazující krém umravňuje neposlušné prameny a dodává vlasům výjimečnou hladkost a úžasný lesk. Krém obsahuje speciální složku, která zajišťuje tepelnou ochranu vlasů při použití vysoušeče vlasů nebo žehličky.

82,28 Kč

68,00 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Vyhlazující krém pro rovnání vlasů JOANNA PROFESSIONAL byl vyvinutý specialně pro použití v kadeřnických salonech. Pomáhá zkrotit neposlušné pramínky a dodává vlasům vyjímečnou hladkost a pěkný lesk. Krém obsahuje speciální složky, které zabezpečují tepelnou ochranu po dobu používání vysoušeče, žehličky nebo rovnačky. Vaše vlasy jsou dokonale vyhlazené a příjemné na dotek.
Profesionální výsledky při použítí:
- moderně vytvarovaný účes
- ideálně hladké a rovné vlasy
- tepelná ochrana vlasů po dobu tvarování
Způsob použití: Malé množství krému naneste na vlhké vlasy. Rozetřete pásek po pásku po celé délce vlasů, vynechejte vlasové kořínky. Modelujte za pomoci kartáče, žehličky nebo rovnačky.
Rada profesionála: Pro získání hladkých vlasů nadzvednutých u kořínků, použijte pro modelování nejprve kulatý kartáč a následně použijte rovnačku.

Spotřebujte nejléoe do 12 měsíců od otevření. Výrobní šarže: viz obal

Detaily produktu
JNNP9854
5901018016456
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít