FIRST PLAY Hračka do vody natahovací ŽRALOK•ŽELVA
  • FIRST PLAY Hračka do vody natahovací ŽRALOK•ŽELVA

FIRST PLAY Hračka do vody natahovací ŽRALOK•ŽELVA

RSWPS632

Hračka do vody mechanická, natahovací. Po natočení setrvačníku na břiše zvířátka, sama plave. MODRÝ ŽRALOK nebo ZELENÁ ŽELVA. Zábavná hračka pro děti od 18 měsíců do vany či bazénu.

49,61 Kč

41,00 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

POUŽITÍ: Před použitím umyjte v teplé mýdlové vodě a následně opláchněte. Nevyvařujte a nedávejte do myčky. Vyvarujte se použití drátěnky nebo brusných materiálů. Uchovávejte obal vždy mimo dosah dětí!
Pečlivě vyrobeno a testováno v souladu s nejvyššími bezpečnostními standardy.
BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE: Z bezpečnostních důvodů před odevzdáním hračky dítěti nejprve odeberte veškerý obalový materiál, dráty, štítky či jiný upínací materiál. Nenechávejte děti bez dozoru dospělé osoby.
VAROVÁNÍ: Před každým použitím výrobek zkontrolujte. Vyhoďte při prvních známkách poškození nebo oslabení. Nikdy nenechávejte dítě bez dozoru při používání tohoto výrobku. Vyhněte se kontaktu s chemikáliemi, mohly by narušit povrch výrobku. Vždy zkontrolujte teplotu vody před tím, než dáte dítě koupat. Uchovejte si informace pro pozdější nahlédnutí.

Detaily produktu
RSWPS632
5015302106324
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít