TOUCH UP SPRAY Krytí šedin a odrostů BLOND TMAVÁ

ZOTUS075BLL

TOUCH UP sprej rychle překryje šediny a šedé odrosty ve vlasech, ale nenahrazuje barvení vlasů. Používá se na suché vlasy. Přípravek obsahuje přírodní minerální pigmenty. Je rychleschnoucí a potu odolný. Vymývá se šamponem.

95,59 Kč

79,00 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Sprej na krytí šedin a odrostů patří k novým trendům ve vlasové kosmetice. Rychle a jednoduše překryje šedivé vlasy a odrosty. Používá se na suché vlasy.
Stříká se pouze na místa, kde jsou odrosty viditelné. Barevný odstín TOUCH UP se na odrostech dokonale sladí s vaší přirozenou barvou vlasů. Výsledek je okamžitý.
TOUCH UP je skvělým pomocníkem v období mezi jednotlivým barvením.

TOUCH UP je bezpečný, nezatěžuje vlasy a vymývá se šamponem.

Návod na použití: Nádobku před použitím dobře protřepejte. Používejte na suché vlasy. Sprejujte ve vzdálenosti 15 cm, dokud nejsou šediny rovnoměrně zakryté. Během několika vteřin přípravek vyschne a drží na vlasech, dokud jej nesmyjete šamponem.
NEBEZPEČÍ
Upozornění: Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem, při zahřátí se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm, před slunečním zářením a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Uchovávejte v chladu. Nevystavujte teplotě přesahující 50°C. Uchovávejte mimo dosah dětí. Odstraňte obsah/obal podle státních předpisů.
Spotřebujte nejlépe do a číslo šarže: viz obal

Detaily produktu
ZOTUS075BLL
5030834018990
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít