FIRST PLAY Hračka plyšová 4 druhy zvířátek PS269
  • FIRST PLAY Hračka plyšová 4 druhy zvířátek PS269

FIRST PLAY Hračka plyšová 4 druhy zvířátek PS269

RSWPS269

FIRST STEPS - plyšová hračka s hrkátkem je vyrobena z pestrobarevných vzorovaných materiálů, které působí příznivě v rozvoji dětského zraku. Rozmanité struktury materiálů stimulují dětský hmat. Pro děti od 6ti měsíců věku. Pes - Šnek - Žába - Želva

153,67 Kč

127,00 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

V provedení 4 druhů zvířátek: Pes - Šnek - Žába - Želva. Hračka je opatřena klipem pro pohodlné zavěšení hračky na postýlku, kočárek nebo autosedačku.

Malé děti s oblibou sledují zářivé barvy a vzory, soustředěně naslouchají novým zvukům, které hračky umí: pískání, chrastění, šustění či klepání. Později začínají objevovat a vnímat svět svými dalšími smysly, učí se koordinovat ruce a chodidla, a rozvíjet hrubou a jemnou motoriku.

6+ vhodné pro děti od 6ti měsíců věku

U všech hraček First Steps není u částí, které se mohou dostat do úst, použito PVC. Hračky First Steps jsou testovány, bez ohledu na kategorii, pro kterou jsou určeny, dle nejpřísnějších norem EN-71.

Detaily produktu
RSWPS269
5015302102691
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít