XANTO Leštěnka na nábytek 500ml NATURAL
  • XANTO Leštěnka na nábytek 500ml NATURAL

XANTO Leštěnka na nábytek 500ml NATURAL

XNTFP500NO

XANTO WAX & SHINE FURNITURE POLISH: LEŠTĚNKA NA NÁBYTEK představuje speciální směs vosků a kondicionérů včetně včelího vosku.

47,19 Kč

39,00 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Pravidelným používáním: Bude ošetřovat a restaurovat krásu specielně upravených dřevěných povrchů. Dá vašemu nábytku fantastickou péči a ochranu před každodenním opotřebením či poškozením. Rychle a účelně odstraní prach, špínu, otisky prstů a šmouhy. Dřevo získá zářící, dlouhotrvající lesk. Chrání a udržuje dřevo před různými skvrnami od rozlité nebo nakapané vody. Povrch zůstává dlouho jako čerstvě vyleštěný, voní a neutralizuje pachy. Před použitím dobře protřepat. Nádobu držte kolmo a aplikujte přímo na povrch ve vzdálenosti asi 15 cm od povrchu. Poté ihned vyleštěte měkkým, čistým hadříkem. U částí, které jsou těžko dosažitelné rukou, aplikujte přímo na hadřík a vyleštěte jako obvykle. POUŽITÍ: NEPOUŽÍVEJTE na podlahy, vany nebo sprchové kouty, protože vysoký lesk by mohl způsobit kluzké povrchy. Prostředek není vhodný na nelakované dřevo nebo na porózní materiály jako např. mramor. NEPOUŽÍVEJTE NA FRANCOUZSKÝ LEŠTĚNÝ NÁBYTEK A STAROŽITNOSTI. V PŘÍPADĚ POUŽITÍ KONTAKTUJTE PROSÍM ODBORNÍKA. Nedoporučuje se používat na plochy pro přípravu jídel, sklo a akrylátové povrchy, jako noř. Obrazovky monitorů počítačů, televizorů a hi-fi věží. Neaplikujte na ventilační mřížky televizorů nebo v blízkosti potravin.

Detaily produktu
XANTO
XNTFP500NO
5034096000618
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít