LINTEO SATIN Hadr vytírací mikrovlákno 50x60cm 1ks
  • LINTEO SATIN Hadr vytírací mikrovlákno 50x60cm 1ks

LINTEO SATIN Hadr vytírací mikrovlákno 50x60cm 1ks

LNTSU5060HV01MV

Čistí a leští bez chemických prostředků. Super kvalita. Dlouhá životnost.

38,60 Kč

31,90 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Dokonalá čistota a lesk - čistí a leští povrchy současně - vysoká savost a absorpce mastnoty - jemné a šetrné čištění, nezanechává šmouhy - úklid bez chemických prostředků.
Rady a informace
Před prvním použitím vyprat. Lze prát v pračce do 90°C, doporučeno 60°C pro delší životnost. Při ručním praní doporučujeme použít mýdlový roztok. Nepoužívat aviváž, nebělit, nežehlit a nesušit v sušičce prádla. Dobrou funkci zajistí pouze čistá utěrka.

S profesionální švédskou utěrkou Linteo na podlahu Vám k mytí stačí pouze voda.
Dosáhněte maximálního lesku bez použití jakýchkoli chemikálií, které způsobují alergická onemocnění a ekzémy. Ušetřete čas, peníze a zdraví Vám i celé Vaší rodině.
Švédská utěrka Linteo se skládá ze 2 druhů vláken uchycených tak, aby zadržela co nejvíce nečistot a prachu. Navíc jsou nadprůměrně pevná, měkká a savá. Díky jejich vysoké kvalitě je lze použít i pro profesionální uklízení.
Použijte švédské utěrky Linteo na umývání plovoucích podlah, dlažby a jiných podlahových krytin s výjimkou ostrých povrchů a koberců.

Detaily produktu
LINTEO
LNTSU5060HV01MV
8592424002545
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít