GILLETTE FUSION POWER Strojek+1 břit+75ml gel
  • GILLETTE FUSION POWER Strojek+1 břit+75ml gel

GILLETTE FUSION POWER Strojek+1 břit+75ml gel

GLTFSPRZ01BL075SG

Bateriově poháněný holící systém s indikátorem stavu baterie a automatickým vypínáním, vytváří jemné mikropulzy pro neuvěřitelný pocit z holení. 5 Power Glide břitů + 1 zarovnávací břit. Gel na holení Gillette Fusion 75ml.

459,20 Kč

379,50 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Bateriově poháněný holící systém - vytváří jemné mikropulzy pro neuvěřitelný pocit z holení. Nyní s indikátorem stavu baterie a automatickým vypínáním. Přední strana - Technologie holícího povrchu má 5 Power Glide břitů umístněných blíže u sebe, které napomáhají redukci tlaku s neuvěřitelným komfortem. Zadní strana - 1 zarovnávací břit umístněný v zadní části hlavice. Dokonalý pro oholení pod nosem, zarovnávání kotlet a úpravu bradky. Náhradní hlavice Fusion Power jsou prodávány samostatně mezi bateriově poháněnými strojky.

Hydragel Fusion obsahuje hydratující změkčovadla a lubricanty, které neviditelně ochraňují Vaši pokožku a poskytují překvapivě příjemné holení. Navržený pro použití s řadou produktů GILLETTE FUSION aby Vám poskytl hladké a pohodlne oholení a to i když se holíte proti směru růstu vousů.

Detaily produktu
GLTFSPRZ01BL075SG
7702018933068
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít