ELYSIUM SPA Koupelová sůl EPSOM OCEAN BREEZE 450g
  • ELYSIUM SPA Koupelová sůl EPSOM OCEAN BREEZE 450g

ELYSIUM SPA Koupelová sůl EPSOM OCEAN BREEZE 450g

FMCGELY1021

Elysium SPA - Ocean Breeze Bath Salts - Sůl do koupele s přírodní krystalky síranu hořečnatého spojené s esenciálními oleji • RELAXACE • ZKLIDNĚNÍ • BOLAVÉ SVALY

47,19 Kč

39,00 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Elysium Spa Oceánský vánek sůl do koupele obsahuje čisté minerály, které obstály zkouškou času. Mnohé generace lidí spoléhali na jejich přírodní účinky, jak jsou absorbovány skrz pokožku, aby šetrně podpořily vyplavení toxinů z těla. Elysium Spa Oceánský vánek soli do koupele vám pomůžou zrelaxovat vaše tělo a mysl pro podporu klidného spánku, zatímco zanechají vaši pokožku hedvábně jemnou. Smíchané s esenciálními oleji, vůně Oceánského vánku dodá sladkou vůni vašemu relaxačnímu zážitku.

Návod k použití: Pro perfektně zvláčňující a relaxační prožitek, aplikujte dostatečné množství – přibližně 2 hrsti do napouštějící se teplé lázně. Ve vaně zůstaňte alespoň 20 minut, aby sůl z Mrtvého moře pokožku zjemnila a minerály se vstřebali do těla.

Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek nepožívejte. Nepoužívejte, když máte poškozenou pokožku. Uchovávejte na chladném a suchém místě; sůl absorbuje vlhkost. Zabraňte kontaktu s očima. Pokud trpíte epilepsií, vysokým krevním tlakem nebo jinými závažnými zdravotními problémy, použití přípravku konzultujte s vaším lékařem.

Obsahuje: Sodium Chloride.

Detaily produktu
FMCG
FMCGELY1021
5020535012014
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít