DOVE MEN Tělový antiperspirant EXTRA FRESH 75ml

DVMBAP075EXF

DOVE MEN EXTRA FRESH. Pánský deodorant ve spreji s jiskřivou dřevitou vůní Vám garantuje celodenní svěžest. Je unikátní kombinací účinného antiperspirantu a moderní hydratační technologie. Obsahuje 1/4 hydratační složky, která bojuje proti podráždění.

45,98 Kč

38,00 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Pánský deodorant ve spreji s jiskřivou dřevitou vůní Vám garantuje celodenní svěžest. Je unikátní kombinací účinného antiperspirantu a moderní hydratační technologie. Obsahuje 1/4 hydratační složky, která bojuje proti podráždění pokožky. Ta pravá péče o pokožku.

• deo antiperspirant pro muže, bez alkoholu • 48 hodinová ochrana proti pocení a nepříjemnému pachu • zaručí dlouhodobou svěžest a 48 hodinovou ochranu proti pocení • přináší aktivní péči pro muže a zaujímá důležitou pozici díky své ochraně proti podráždění pokožky • obsahuje funkční hydratační složky, které správně pečují o pokožku • nevyvolává žádné pochyby o své účinnosti • zaručuje 48 hodinovou ochranu proti pocení

Vysušování pokožky je muži uváděný nejčastější problém. Proto Dove přichárí s novou technologií Micromoisture super moderní technologií, nyní v každém Dove Men + Care sprchovém gelu určeném pro péči o pokožku těla a obličeje. Ultralehké mikrocapsle obcahují přírodní olej ze slunečnicových semen a při napěnění ve sprše se aktivují. Jejich funkcí je dodat hytratační složky přímo do vrchní vrstvy pokožky bez toho, aby ji zatěžovaly či způsobovaly pocit mastnoty. Olej ze slunečnicových semínek je bohatý na esenciální mastné kyseliny a je známý svými hydratečními vlastnostmi. Klinická studie prokázala, že dove s technologií Micromoisture okamžitě a účinně zasáhne proti vysušování pokožky.

Použití: Před použitím protřepejte. Aplikujte na podpaží ze vzdálenosti 15 cm. V případě ucpání opláchněte aplikátor spreje horkou vodou.

Detaily produktu
DOVE
DVMBAP075EXF
96080917
Nové
2 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít