BEAUTY FORMULAS CHARCOAL Zubní pasta 125ml ACTIVE
  • BEAUTY FORMULAS CHARCOAL Zubní pasta 125ml ACTIVE

BEAUTY FORMULAS CHARCOAL Zubní pasta 125ml ACTIVE

BFLCH12621

Beauty Formulas Active Oral Care zubní pasta s aktivním uhlím. Zubní pasta pro bělení zubů s obsahem aktivního černého uhlí.

47,19 Kč

39,00 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Beauty Formulas Charcoal zubní pasta s aktivním uhlím. Zubní pasta s přísadou aktivního uhlí, díky kterému dosáhne důkladného očištění celého zubu až do jeho hloubky. Obsažený fluorid pomáhá chránit Vaše zuby a zanechá pocit čistoty, svěžesti a zdravých zubů.
Přípravky s černým uhlím jsou v poslední době velmi oblíbené, jelikož černé uhlí má mnoho předností. Zubní pasta obsahuje Fluoride (1040 ppm F). Výsledky jsou vidět již po týdnu používání. Zubní pasta má svěží mentolovou příchuť. Ideální výsledek docílíte pravidelným čištěním 2x denně.

Návod k použití: Pro zdravý chrup a dásně navštěvujte preventivně zubního lékaře. Čistěte si zuby důkladně 2x denně. Po dosažení úplného očištění zubů používejte zubní nitě. Pro svěží dech používejte ústní vodu. Vyměňujte zubní kartáček každé 3 měsíce.

Varování: Pouze pro vnější použití. Tento produkt není vhodný pro děti do 7 let. V případě příjmu fluoridu z jiného produktu, před použitím pasty kontaktujte svého dentistu/lékaře. Vyskytne-li se podráždění, přestaňte používat. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Obsahuje: Sodium Fluoride 0,23% w/w (1040 ppm F).

Složení: Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Peg-32, Aroma (Flavour), Charcoal Powder, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Trisodium Phosphate, Xanthan Gum, Cellulose Fum, Sodium Benzoate, Eugenol.

Detaily produktu
BEAUTY FORMULAS
BFLCH12621
5012251012621
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít