AROMKA aromatická svíčka plovoucí Hvězda - mix
  • AROMKA aromatická svíčka plovoucí Hvězda - mix

AROMKA aromatická svíčka plovoucí Hvězda - mix

ARMC0432B00

Aromatické svíčky - plovoucí - ze 100% přírodního palmového vosku ve tvaru válce o průměru 55mm a výšce 25mm. Mix barev a vůní.

28,44 Kč

23,50 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Palmový vosk je 100% přírodní ztužený palmový olej, bez jakýchkoliv chemických přísad, neobsahuje petrolej ani žádné jiné ropné deriváty jako je tomu u klasických parafínových svíček. Svíčky vyrobené z tohoto přírodního vosku nekouří. Odlévají se ručně do forem a při důkladném dodržení technologického postupu se na svíčkách vytvářejí zvláštní krystalické obrazce, které se různí v závislosti na typu použitého vosku. Používání těchto zdravotně nezávadných svíček vám zpříjemní vaši domácí pohodu, relaxaci, ale i vyjímečné slavnostní události ve vašem životě.
Vůně a barvy:
Čisté prádlo (bílá), Pomeranč (žlutá), Pomeranč (broskvová), Skořice/Květiny (oranžová), Grep (červená světlá), Vánoční punč/Višeň (červená tmavá), Orchidej/Růže (růžová světlá), Brazilská papaya (starorůžová), Pivoňka (violet), Divoká brusinka (bordó), Granátové jablko (lila), Levandule (fialová tmavá), Šeřík (fialová světlá), Černý hrozen (modrá), Meduňka (zelená ledová), Černý hrozen (tyrkys), Mango (zelená limetková), Květy stromů (olivová tmavá), Máta/Herbalita (smaragd), Vanilka (slonová kost), Čokoláda (hnědá), Pánský parfém (šedá), Pánský parfém (černá).

Detaily produktu
ARMC0432B00
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít