AIRWICK Osvěžovač vzduchu knot 375ml LAVENDER CAMM
  • AIRWICK Osvěžovač vzduchu knot 375ml LAVENDER CAMM

AIRWICK Osvěžovač vzduchu knot 375ml LAVENDER CAMM

ARWAFL375LVD

AIR WICK tekutý osvěžovač vzduchu s vůní Levandule a Kamilky. Provedení s knotem je cennově dostupnou alternativou s dlouhotrvající příjemnou vůní.

67,76 Kč

56,00 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Používání tohoto výrobku je neuvěřitelně jednoduché. Pootočením opatrně otevřete uzávěr a nastavte výši knotu a tím také požadovanou intenzitu vůně - dosáhnete takto nepřetržitého provonění prostoru až na dobu 8 týdnů.

VAROVÁNÍ. Způsobuje vážné poškození očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. PŘI ZASAŽENÍ KŮŽE: Omyjte velkým množstvím vody a mýdla. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně yplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc / ošetření. PŘI POŽITÍ: Necítíte-li se dobře, vyhledejte lékařskou pomoc / ošetření. Obsahuje vonné oleje.

Detaily produktu
ARWAFL375LVD
5011417563748
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít