SOOTHE AIR - Car Floral Sense - BLOSSOM
  • SOOTHE AIR - Car Floral Sense - BLOSSOM

SOOTHE AIR - Car Floral Sense - BLOSSOM

MST02520

Osvěžovač vzduchu do vozidel v podobě květiny. Umístění přímo ve výdechu ventilace pomocí přiloženého klipu, zajišťuje maximální intenzitu a okamžitý efekt. Obsažené aromatické oleje se pomalu uvolňují do ovzduší.

35,70 Kč

29,50 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Návod k použití: Vyjměte květinu a svorku z obalu. Zatlačte svorku do zadní části květiny a přichytněte k ventilaci uvnitř auta. Nechejte čerstvou vůni šířit uvnitř auta. Zabraňte kontaktu s lakovanými, natřenými, plastovými a čalouněnými povrchy. Volně posouvejte k zabránění obarvení okolní plochy.

Varování: Tento výrobek není hračka. Udržujte z dosahu dětí a nemluvňat. Po použití si umyjte ruce. Uchovejte prosím obal ze zdravotních důvodů.

Čtěte informace před použitím. VAROVÁNÍ. Toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Může vyvolat alergickou kožní reakci. PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody s mýdlem. Při podráždění kůže nebo vyrážce: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Zlikvidujte obsah/obal do příslušného systému místního odpadu.

Detaily produktu
MST02520
5055692102520
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít