MORNY Tělové mléko GARDENIA 200ml
  • MORNY Tělové mléko GARDENIA 200ml

MORNY Tělové mléko GARDENIA 200ml

MRNBL12226

MORNY • HYDRATAČNÍ TĚLOVÉ MLÉKO Výživné pleťové mléko s intenzivními hydratačními složkami Aloe Vera se velmi rychle vstřebává do pokožky a nezanechává mastný film.

26,62 Kč

22,00 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

MORNY Nature's Gardenia Borly Lotion Natures Gardenia je opulentní směsí čerstvě vybraných květinových odstínů. Toto složení zašněruje pokožku s superior ylang ylang a květem cassis, které se jemně vznášejí nad ambrou, santalovým dřevem a tonkou. Každodenní požitek, který zanechá pokožku jemnou, vláčnou a příjemně vonící.

Bohatý bílý květinový důraz kombinující divokou gardénii s tuberózou a bílým jasmínem na základě vzácných dřevin a bílého pižma. Aloe Vera je známá pro své regenerační vlastnosti. Tělové mléko Gardenia s Aloe Vera nanášejte hojně na tělo, ruce a nohy. Ideální pro suchou zestárlou a sluncem poškozenou pokožku.

Zajišťuje, aby pečující látky pronikaly hluboko do pokožky a nezůstávaly na povrchu. Poskytuje Vaší pokožce skutečnou ochranu a hydrataci. Pro každodenní použití. Perfektní pro suchou a namahanou pokožku. Aplikujte na čistou a suchou pokožku a důkladně vmasírujte.

Detaily produktu
MORNY
MRNBL12226
5025135412226
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít