ELYSÉE Bar. tužidlo 78 - 75ml TURQUOISE tyrkysová
  • ELYSÉE Bar. tužidlo 78 - 75ml TURQUOISE tyrkysová

ELYSÉE Bar. tužidlo 78 - 75ml TURQUOISE tyrkysová

WTSESHCM075TRQ

Buďte v pohodě. Buďte pestrá. Barevné pěnové tužidlo ELYSÉE TYRKYSOVÁ propůjčí Vašim vlasům pevný tvar a intenzívní barevný odstín v modní Tyrkysové barvě. Stálost barvy 6-8 umytí vlasů.

65,95 Kč

54,50 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Před prvním použitím proveďte test, zda výrobek nezpůsobuje alergickou reakci. Naneste malé množství pěny na předloktí a nechejte působit 40 min. Pokud se do 48 hodin neobjeví změny na pokožce, můžete přípravek bezpečně použít. Nepoužívejte pěnu k barvení řas a obočí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Vyhýbejte se kontaktu s očima. Při zasažení očí okamžitě vypláchněte proudem vlažné vody.
Výsledný odstín se může lišit od katalogového odstínu, proto před barvením doporučujeme vyzkoušet barvící pěnu na prameni vlasů - naneste pěnové tužidlo a zapamatujte si čas potřebný k dosažení požadované barvy.
U zesvětlovaných vlasů nebo vlasů po trvalé ondulaci může být barevný efekt intenzívnější. V případě tmavých a barevných vlasů může být barva méně zřetelná. Pěnu lze odstranit z kůže pleťovým mlékem pro odstraňování make-upu nebo mýdlem s vodou případně šampónem. Nádobku před použitím důkladně protřepejte. Barva se vymyje po cca 6-8 mytích. Obsah balení vystačí na cca 8 použití.
Návod k použití:
Pozor! Chraňte před zašpiněním oblečení, ručníky a sanitární zařízení. 1. Nasaďte si rukavice. 2. Přikryjte ramena ručníkem a kůži vystavenou přímému kontaktu s pěnou natřete mastným krémem. 3. Protřepejte a naneste pěnu na suché a čisté vlasy (na celý účes nebo pramínky vlasů). Při aplikaci pěny držte nádobu dnem vzhůru. 4. Vmasírujte produkt do vlasů nebo do jednotlivých pramenů. 5. Nechte působit po dobu cca 10-15 min - v závislosti na požadované intenzitě barvy. 6. Oplachujte proudem vody tak dlouho, dokud nebude voda čistá. 7. Vysušte vlasy a bežným způsobem upravte.

Detaily produktu
WTSESHCM075TRQ
5907813185786
Nové

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít