AMBI PUR WINTER DREAM Svíčka CREAMY VANILLA
  • AMBI PUR WINTER DREAM Svíčka CREAMY VANILLA

AMBI PUR WINTER DREAM Svíčka CREAMY VANILLA

ABPAC120WTCRV

Vonná svíčka Winter Dream (Zimní sen) v sobě skrývá skutečnou esenci Vánoc. Spojuje vůni čerstvě upečeného cukroví a horkého vanilkového krému a navozuje atmosféru příjemně líného zimního večera stráveného doma u krbu s přáteli nebo dobrou knihou.

60,38 Kč

49,90 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Užijte si vůni Vánoc se speciální limitovanou zimní edicí Ambi Pur.
Většina z nás vnímá Vánoce jako nejkrásnější a nejslavnostnější svátky roku. Spojujeme si je možná s trochu hektickými předvánočními nákupy, ale především je chápeme jako klidný a radostný čas strávený v okruhu našich nejbližších. Už méně z nás si ale uvědomí, že Vánoce jsou i svátkem vůní.
Čerstvě upečené cukroví, purpura, jehličí vánočního stromku nebo vanilka, skořice a svařené víno – to všechno jsou vůně, které o Vánocích vnímáme a evokují nám jedinečnou sváteční atmosféru. Voňavé období roku svými výrobky podpoří i Ambi Pur, který na trh uvádí speciální limitovanou edici – zimní varianty osvěžovače Ambi Pur 3Volution a vonné svíčky Ambi Pur.
Zimní řada Ambi Pur přináší zbrusu nové a hřejivé vonné varianty.

Detaily produktu
ABPAC120WTCRV
8414300025809
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít