SUPERCOBRA Insecticid proti hmyzu 400ml
  • SUPERCOBRA Insecticid proti hmyzu 400ml

SUPERCOBRA Insecticid proti hmyzu 400ml

SCBRIS400FC

Kombinovaný insecticid SUPER COBRA kills flying and crawling insectcs, sprej k přímému použití. Rychle hubí létající hmyz a působí okamžitě a dlouhodobě na všechen lezoucí hmyz.

55,06 Kč

45,50 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Rychle hubí létající hmyz jako mouchy, komáry, vosy, moly, mravence, ovády a podobně. Působí okamžitě a dlouhotrvajícím způsobem na všechen lezoucí hmyz (např. mravence, šváby, pavouky ...) uvnitř i ve venkovních prostorách.
NÁVOD K POUŽITÍ:
LÉTAJÍCÍ HMYZ: Zavřete okna a dveře. Nádobku dobře protřepejte před použitím i během něho. Užívejte v krátkých dávkách. Držte nádobku rozprašovačem vzhůru a stříkejte 5 až 10 sekund v místnosti o rozloze cca12m2. Nestříkejte ve vzdálenosti menší než 1m od stěn nebo jiných povrchů. Po použití spreje opusťte místnost. Nechte působit minimálně 20 minut a potom dobře vyvětrejte. MOLI: Stříkejte cca 3 sekundy do šatníku, skříně nebo komody. Držte nádobku přibližně 1m od oděvů a nasprejujte lechký opar tak, aby je zahalil do ochranné vrstvy, poté okartáčujte. LEZOUCÍ HMYZ: Nádobku dobře protřepejte před sprejováním i během něho. Sprejujte ve vzdálenosti 20 cm od trasy, kde se hmyz pohybuje. Jako stálou prevenci nasprejujte znovu dříve ošetřená místa po každém úklidu. Typ přípravku 18: Insekticidy, akaricidy a přípravky k regulaci jiných členovců.

Detaily produktu
Supercobra
SCBRIS400FC
3179630006762
Nové
1 další produkt ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít