LUFA/218 Masážní pás z lufy s froté žínkou 9x40cm
  • LUFA/218 Masážní pás z lufy s froté žínkou 9x40cm

LUFA/218 Masážní pás z lufy s froté žínkou 9x40cm

LUF218PAS

Masážní mycí pás z lufy a froté žínka. Masážní mycí pás na záda je ideální pomocník do sprchy. Je z lufy a tento přírodní materiál je skvělý pomocník pro dokonalý peeling celého těla.

49,97 Kč

41,30 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Masážní mycí pás na záda je ideální pomocník do sprchy. Je z lufy a tento přírodní materiál je skvělý pomocník pro dokonalý peeling celého těla. Lufa je rostlina. V suchém stavu je tuhá a drsná, po styku s vodou měkne. Stejně jako sisal je ideálním čistícím prostředkem jak s mýdlem nebo bez . Čistí pokožku a ucpané mazové žlázy a pravidelným používáním udržujé pokožku sveží a hladkou. Jemným peelingem odstraňuje odumřelé buňky a preventivně zastavuje tvorbu bakterií. Účelová masáž na postižených místech se podílí na zmírnění celulitidy a na omlazení pokožky. Údržba je velmi snadná-po použití propláchnout výrobky ve studené vodě, popřípadě se dají vyprat do 60°C a dokonale vysušit.
Rostlina Lufa (Lufa Cylindrica) má původ v tropických zemích jako je Arábie, Egypt a Indie. V 6.století našeho letopočtu se dostala do Číny a později se rozšířila i do Japonska. Zpracovává se tak,že se vyzrálé plody ponoří do nádob s proudící vodou do té doby,pokud se plod nerozruší. Dužina se potom propírá, odstraňují se semena a vlákna se nakonec suší a bělí na slunci. Nejkvalitnější lufa, má široké použití - jako žínka, mycí houba nebo vycpávkový matriál. V suchém stavu je lufa tuhá, drsná, ale po styku s vodou měkne. Spolu s mýdlem nebo i pouze s vodou je ideálním čistícím prostředkem pro každodenní mytí.Masáž lufou také pomáhá mírnit projevy celulitidy a omlazuje pokožku.Po každém použití a styku s vodou je nutno nechat výrobek uschnout.

Detaily produktu
LUFA / SISAL
LUF218PAS
8595045615187
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít