LUFA/233 Masážní žínka lufa+froté - ovál 18x13 cm
  • LUFA/233 Masážní žínka lufa+froté - ovál 18x13 cm

LUFA/233 Masážní žínka lufa+froté - ovál 18x13 cm

LUF233ZFR

Lufa+froté žínka ovál, pro dokonalý peeling celého těla. Lufa ve vodě měkne a stává se poddajnou. Kromě nejznámějšího použití coby přírodní masážní žínky, která zbaví pokožku odumřelé kůže, napomáhá lufa také odstranit celulitidu a zlepšuje krevní oběh.

52,03 Kč

43,00 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Kromě nejznámějšího použití coby přírodní masážní žínky, která zbaví při koupeli pokožku odumřelé kůže, napomáhá lufa také odstranit celulitidu, pomáhá k prokrvení tkání, a tím ke zlepšení krevního oběhu. Podobně se využívá při bolestech svalů a kloubů a při saunování.
Rostlina Lufa (Lufa Cylindrica) má původ v tropických zemích jako je Arábie, Egypt a Indie. V 6.století našeho letopočtu se dostala do Číny a později se rozšířila i do Japonska. Zpracovává se tak,že se vyzrálé plody ponoří do nádob s proudící vodou do té doby,pokud se plod nerozruší. Dužina se potom propírá, odstraňují se semena a vlákna se nakonec suší a bělí na slunci. Nejkvalitnější lufa, má široké použití - jako žínka, mycí houba nebo vycpávkový matriál. V suchém stavu je lufa tuhá, drsná, ale po styku s vodou měkne. Spolu s mýdlem nebo i pouze s vodou je ideálním čistícím prostředkem pro každodenní mytí.Masáž lufou také pomáhá mírnit projevy celulitidy a omlazuje pokožku.Po každém použití a styku s vodou je nutno nechat výrobek uschnout.

Detaily produktu
LUFA / SISAL
LUF233ZFR
8595045615088
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít