Lady VENEZIA Essentia oil 15ml LAVANDA•LEVANDA
  • Lady VENEZIA Essentia oil 15ml LAVANDA•LEVANDA

Lady VENEZIA Essentia oil 15ml LAVANDA•LEVANDA

MLNLV24021

Esence in Drops Lady Venezia jsou koncentrátem omamných vůní, které lze použít k deodoraci a parfémování. Vůně s blahodárnými účinky na psychiku a biochemismus lidského organismu. Přispívá k hluboké relaxaci a pomáhá navodit zdravý spánek.

43,56 Kč

36,00 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Levandulový esenciální olej se používá po tisíciletí a patří mezi nejpopulárnější a nejrozšířenější esence. Levandule je ceněna pro svou nezaměnitelnou nasládlou vůni s jemným pudrovým nádechem a nesčetné výhody. Zklidňuje nervové napětí, působí proti stresu a nespavosti, snižuje krevní tlak, přispívá k hluboké relaxaci a pomáhá navodit zdravý spánek. Levandule má blahodárné účinky proti bolesti hlavy a migréně, působí dezinfekčně, antibakteriálně, regeneruje pokožku a je vhodná na popáleniny a rány všeobecně. Má také vynikající repelentní účinky. Je to tzv. „švýcarský nůž mezi esenciálními oleji“, jde tedy o nezbytný olej, který byste měli mít neustále po ruce.
Jak používat: přidejte pár kapek do vody, se kterou se koupete, nebo vložte v malém množství do zvlhčovače radiátoru 15 kapek • do žehličky 5 kapek • do misky lampy na esenci 12 kapek • na sušené květiny nebo potpourri 15 kapek • do pračky nebo do vysavače 5 kapek.

Ředění: ředit v procentech 1 % hotového výrobku, tj. asi 20 kapek nebo 1ml esenciálního oleje na každých 100ml rostlinného oleje (nosiče). Nepoužívejte čistý (neředěný) na pokožku. Na tělo i do koupelové vody je možné použít přípravek v maximálním ředění 3 %.

Dermatologicky testováno. S organickými přísadami. Naprostá absence těžkých kovů (nikl, chrom, kobalt).

VYROBENO V ITÁLII - 100% VYNIKAJÍCÍ KVALITA



Vonné oleje se kapou do malého množství vody, kterou ohřívá plamen svíčky nebo kahanu. Lampa by měla mít dostatečně velkou plochu pro odpařování vody. Vzdálenost mezi dnem odpařovače a plamenem svíčky musí být taková, aby voda v odpařovači byla stále alespoň teplá ale aby se nevařila. Do jedné aromalampy stačí nakapat sedm kapek, buď jedné vůně nebo směsi vůní ale nanejvýš tři druhy olejů. Takto připravená lampa nám zpříjemní každou chvíli.

Detaily produktu
MLNLV24021
8055728240216
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít