JOANNA COLOR Tónovací kondicionér - HNĚDÝ
  • JOANNA COLOR Tónovací kondicionér - HNĚDÝ

JOANNA COLOR Tónovací kondicionér - HNĚDÝ

JNN2952

JOANNA ULTRA COLOR Conditioner - Brown Shades. Tónovací kondicionér neobsahuje amoniak a peroxid vodíku. Je smývatelný a vydrží 3 - 4 umytí vlasů. Hnědý - oživí hnědé odstíny.

77,44 Kč

64,00 Kč bez DPH

Skladem - doba dodání dle volby dopravce 1 max 2 dny
Počet

Popis

Barvu zlepšující kondicionér jednoduše mění a obnovuje barvu přírodních a barvených vlasů bez použití amoniaku a peroxidu vodíku. Optimální složení pečujících ingrediencí a barviv vám umožní získat perfektní vzhled a intenzivní, průzračný odstín za 3 minuty. Výrobek poskytuje dočasný, intenzivní efekt. Barva se postupně z vlasů smývá. K vylepšení barvy doporučujeme používat společně s vhodným šampónem z řady Ultra Color.
VAROVÁNÍ: PŘED POUŽITÍM SI NASAĎTE OCHRANNÉ RUKAVICE. VÝROBEK MŮŽE ZANECHAT NA RUKOU BARVU.
Návod k použití: Umyjte vlasy šampónem a pečlivě vysušte, poté vlasy učešte. K ochraně vašeho oblečení si přes ramena přehoďte ručník. Nasaďte si ochranné rukavice a aplikujte výrobek na vlasy, vyhněte se při tom kontaktu s pokožkou. Rozetřete výrobek po celé délce vlasů a nechejte 3 minuty působit. Bez sundávání rukavic důkladně vlasy oplachujte dokud není voda z vlasů čistá. Vysušte vlasy a začněte stylizaci. Barvící efekt trvá 3-4 mytí. Jedno balení je dostačující pro 5 až 10 aplikací, záleží na délce vlasů. Výrobek nezesvětluje vlasy, nezakrývá šediny a odrostky.
Spotřebujte nejlépe do/šarže: na obalu

Detaily produktu
JNN2952
5901018018191
Nové
8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku

Vážení zákazníci. Pracujeme na postupném zařazení výrobků do správných kategorii.

Pokud  nenajdete hledaný výrobek, prosím použijte výběr dle značek, pole hledání v katalogu nebo klik na celý sortiment. Objednávku lze takto uskutečnit.

Děkujeme a omlouváme se za komplikace.

Zavřít